susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

CykelkurbitsDet är på många sätt helt rätt för mig att jobba mot inspirerande mål. Det händer något i hela kroppen som gör att ett mentalt fokus infinner sig med full kraft. Jag älskar att ha mitt ”varför”. För när svaret på den frågan känns ända ner i magen och den där kompromisslösa målmedvetenheten infinner sig, då vet jag att jag är på rätt väg. Nu har det gått ett helt år utan ett enda idrottsligt mål och kanske var det därför motivationen slog till med full kraft när bekräftelsen på min anmälan till Jönköping Ironman 70.3 landade i inkorgen. Så nu när målet är satt, planen är klar och jag kunde verkligen inte vara mer redo.

Äntligen är det dags!

En reaktion på ”Jönköping Ironman 70.3-Anmäld

  1. Susanne Järlefjord skriver:

    Tjooohooooo! !!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s