susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Kväll NäsNu börjar äntligen den här envisa förkylningen att avta. I dag var det tom så jag tänkte tanken att det kanske skulle fungera att springa en sväng vilket har varit helt otänkbart de senaste dagarna. Men sen tänkte jag om. Helt onödigt att chansa för att eventuellt få ett bakslag om det visar sig vara någon dag för tidigt. Så jag håller ut några dagar till för att vara på den säkra sidan. På måndag är det nämligen dags att på allvar dra igång med ett strukturerat träningsupplägg inför kommande tävlingar och då vill jag verkligen vara med i matchen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s