susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Craft Jacka LilaDet fanns en tid då det mestadels hängde rosa plagg i min träningsgarderob. Det var som att jag hade snöat in på den färgen och tyckte att det var den enda färg jag passade i. Men den tiden är förbi och nu älskar jag att följa träningstrenderna lite mer och använda andra färger. För snygga träningskläder är viktigt för mig. Det är inget snack om att jag känner mig lite extra pepp inför träningpasset om jag också får hoppa i en outfit som jag verkligen trivs i.  I årets Craft-kollektion  finns det hur mycket snygga kläder som helst och den här jackan är absolut en favorit hos mig. Den har en utmärkt passform, är underbart skön att ha på sig och kanske det bästa av allt, den funkar precis lika bra till träningstights som till jeans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s