susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_8606Jag avskyr att stressa och är besatt av att passa tider. Jag kommer ALDRIG försent till möten. Snarare är jag den som kommer lite för tidigt och hellre väntar än dyker upp i sista stund. För att lyckas med med detta försöker jag lägga upp mina dagar med lite rymd i agendan. Men tillräckligt med rymd för att hinna vänta på bärgare, åka till bilverkstaden och sen sittta och vänta på hyrbilen fanns såklart inte. Den lilla vita bilen har kastat in handduken efter att faktiskt ha gett ifrån sig varningssignaler under lång tid. Så jag får skylla mig själv att det blev totalt haveri tillslut.

IMG_8610 IMG_8611Men nu är jag i alla fall på plats i Stockholm och känner mig superladdad för Nutrition Camp ute på Skevik som drar igång i morgon. Tredje upplagan av vårt populära Camp och för första gången ute på vackra Skevik. Det här kommer bli en kanonhelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s