susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

GrönsaksodlingHur mycket man är förbereder så är det alltid lite fix in i det sista när det vankas event. Men idag hade jag sett till att ha gott om tid på mig och så mycket rymd i almanackan så jag tom kunde åka och hämta min bil från bilverstaden. Så 18.00 när vi inledde Nutrition Camp 3.0 var allt under kontroll och en god välkomstmiddag kunde avnjutas tillsammans med våra deltagare.

IMG_8617

Helgen första föreläsare var Fredrik Paulun som pratade om stenålderskost. En föreläsning som hag hört flera gånger men ändå alltid snappar upp något nytt. Fredrik har en fantastisk energi, en enorm kunskapsbank och en fenomenal förmåga att inspierar. Man blir helt enkelt aldrig besviken när man lyssnar på honom. Nu blir det några timmars sömn innan det är dags för mig att hålla i helgens första träningspass som blir en morgonjogg i Skeviks vackra omgivningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s