susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Rova föreläserCamilla Rova föreläser om självbild Bild: photowe.se

Magen-ditt inre ekosystem, Stärk din självbild med mental träning och Detox-en dunerkur för bättre hälsa eller bara lurendrejeri. Där har ni dagens ämnen under dag två på Nutrition Camp. Men innan vi satte oss i skolbänken tog vi en härlig morgonjogg och åt en frukostbuffé i världsklass. Överlag så har Skevik levt upp till allt jag kunde önska mig när det gäller maten. För att just den biten går hand i hand med det föreläsarna förespråkar tycker jag är en av de viktigaste pusselbitarna för ett lyckat hälsocamp.

Grönd drinkBild: photowe.se

I morgon kickar vi igång dagen med ett pass funktionell styrketräning med Petra Sporre följt av frukostbuffé och sen helgens sista föreläsning med Fredrik Paulun. Tiden går fort när man har roligt och i morgon eftermiddag rullar jag mot ön igen.

Kvällsbild Skevik

 

Bild: photowe.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s