susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Selfie med Marie
Jag vet att vintern känns avlägsen och att vi ska såklart njuta så länge det bara går av en härlig höst. Men kanske kan detta vara ett sätt att tagga för en hel del träningstimmar nu när vi går mot mörkare tider. Det har nämligen blivit dags att öppna anmälan till Tomtetåget 2015. Eventet som bygger på glädje, gemenskap, utmaning och lite äventyr. Jag vet att det låter klyschigt, men det är faktiskt precis så det är. Detta betyder att ALLA som gillar att springa kan vara med. Hela sträckan är 43 kilometer men det funkar precis lika bra att bara vara med precis så långt man känner för. Så du som gillar att springa men ännu inte satt upp något mål för höstens träning. Boka in den 5:e December och se till att hänga med på ett oförglömligt äventyr ut till Öa. All info och anmälan hittar du här!

Hjorten och gänget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s