susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_8639Innanför den här dörren döljer sig en enorm hockeybutik. Den största jag någonsin sett och jag kan bara föreställa mig vilken dröm det är för den hockyintresserade att botanisera där inne. Går man vidare från hockeybutiken kommer man till en ännu större lokal som utgör lagret för Team Sportia Jönköpings senaste satsning. En webshop med allt man kan tänka sig inom diverse idrotter.

IMG_8640Går man vidare från den lokalen kommer man till kontorsdelen där jag ägnade ett par timmar denna förmiddag för att diskutera framtida sammarbetsformer med Teamsportia. Ett oerhört inspirerande möte och det var givetvis omöjligt att lämna lokalerna utan känslan av att allt jag har inom triathlon behöver uppdateras. Jag är supernöjd med min Scott cykel men kan inte låta bli att drömma om en lite vassare variant.

SommarmedcraftDessutom så skulle jag behöva en linjecykel. I dagarna har det nämligen blivit bestämt att vi är ett riktigt härligt gäng som ska cykla halvvättern tillsammans. Så med start den här veckan har jag växlat upp min träning med fullt fokus på att nå mina mål under de utmaningar som jag kommer ge mig i kast med under nästa år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s