susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Bra Borg bildPrecis innanför min ytterdörr ligger en svart skrivbok. En skrivbok som för tillfället bara har ett blad kvar att skriva på innan den är helt full. Boken är full av ideér, tankar och projekt som jag kommer på när jag är ute och springer. Många saker gör jag verklighet av men givetvis inte alla. Men hade jag inte skrivit ner mina ideér direkt när de dyker upp så hade jag förmodligen glömt bort hälften. Den här hösten har min hjärna av någon anledning kokat över av kreativitet. Det kommer upp saker i mitt huvud hela tiden om olika projekt jag skulle vilja driva. Just nu handlar mina ideér mycket om Triathlon och då kanske framförallt Ironman Jönköping 70.3.

Suss i bilTill min stora glädje har jag också fått möjlighet att presentera mina ideér för Christian Krichberger som är VD för Jönköping Ironman 70.3, för Patrik Olderius som är VD på Destination Jönköping, för Johan Lind Turistansvarig på Destination Jönköping och Simom Jonåker som är landsbygsutvecklare på Jönköpings kommun. Den här veckan har därför i stort sett enbart handlat om många långa och oerhört inspirerande möten. Vad detta landar i återstår att se. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att mina tankar, planer och ideér om hur vi ska skapa en unik Ironman 70.3-tävling av världsklass ska bli verklighet.

En reaktion på ”Svarta boken

  1. Martina skriver:

    Jag ryser!! beundrar och älskar att du är en sån otrolig idéspruta! Skulle vilja va en fluga på väggen på dom där mötena;-) heja dig och din kreativa hjärna!😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s