susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Smart mat för löpareJag älskar böcker. Alla slags böcker. Träningsböcker, kokböcker, skrivböcker ( som jag skrev om i går), deckare, romaner och rena faktaböcker. Jag gillar bokhandlar, bibliotek, bokmässor och välfyllda bokhyllor. När jag var barn läste jag massor. Kunde sitta i timmar och avverka den ena Kittyboken efter den andra. Nu i vuxen ålder läser jag mindre. Dels för att jag väljer att lyssna på böcker men också för att jag inte tycker att jag hittar tid till att bara sitta att läsa. Men den här boken har jag precis läst ut. Den har legat på passagerarsätet i min bil under en tid och varje gång när jag suttit på färjan till och från ön har jag passat på att läsa.

Kristina AnderssonVid det här laget har jag nog hunnit plöja igenom alla Kristinas Anderssons böcker. Det är något med hennes sätt att skriva som gör att den ibland ganska avancerade näringsläran är lätt att ta till sig. Kristina är både en vän och kollega till mig så man kan tycka att jag kanske är något partisk i frågan. Men jag är inte ensam om att tycka att Kristinas böcker är inspirerande, enkla att ta till sig och otroligt pricksäkra när det gäller dela med sig av just den kunskapen som den hälsointersserade bokläsaren verkligen vill ta del av. Så vill du veta mer om Kost och prestation så köp den här boken. För även du som inte springer har du en hel del kunskap att hämta här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s