susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

WattbikeBild: Concept

Så börjar min första lite mer strukturerade träningsvecka lida mot sitt slut och jag ÄLSKAR att det där med att fokusera mot ett mål gör underverk med min motivation. I söndags kväll satt jag med mitt träningsprogram och skrev in exakt vad som skulle uträttas under veckan. Det är så jag måste göra för att lyckas med det s.k livspusslet. Så idag ringde klockan strax efter 05.00 och ca en kvart senare så trampade jag igång mina ben i tvättstugan. Älskar min wattbike och det där med att faktiskt kunna ha fullständig koll på watt, puls, varv per minut och allt annat som den här mellanmjölksmamman verkar behöva för att tagga till ordentligt. Jag slet hårt i den syrefattiga tvättstugan idag. Det märks tydligt att jag slarvat med hårdkörningen den senaste tiden. Men tittar tillbaka gör jag sällan. Nu är det full fart framåt som gäller och det känns riktigt bra att snart få sätt check på en grymt bra träningsvecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s