susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_8667Ni vet det där med att umgås med människor som ger energi. På den här bilden ser ni två personer som alltid i alla lägen har den effekten på mig. Jag var på bra humör när jag kom men efter att ha snackat triathlon i närmare två timmar och andra kul projekt vi har på gång var humöret på topp när jag lämnade. Det fanns en trejde person med vid bordet som också är proffs på precis det men han hann sticka iväg på fotokurs innan bilden togs. Jag är alltså i Stockholm just nu. Åkte upp igår för att föreläsa på Pauluns Näringcenter och har ägnat hela den här lördagen enbart åt energigivande aktiviteter. Först fika med Alex, Vickan och Fredrik följt av lyxmiddag med min vän Maria som anlände under eftermiddagen. En märkvärdigt bra lördag helt enkelt!

IMG_8669

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s