susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

MariaKHär är hon! Min kloka, glada, smarta, snabba, härliga vän Maria. Idag genomförde hon som en sann hjälte ett kanonbra Hässelbylopp trots lite käppar i hjulet den senaste tiden. Det är alltså här vi har hängt större delen av dagen och hejat fram en hel hög kända ansikten. Det är kul att springa lopp men idag var det minst lika kul att stå vid sidan av. Solen, stämningen och glädjen i Marias ögon efter målgång gjorde den här söndagen till en utmärkt avrundning en mycket bra Stockholmshelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s