susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Curbits 3Kliver in i vecka två på mitt träningprogram och älskar den minutiösa planeringen och disciplinen det innebär. Dock med en stor dos av flexibilitet som krävs för att få ihop livet som två-barnsmamma med eget företag. Men so far har det blivit helt enligt plan och även om den usla formen nästan chockade mig när jag körde första passet på min wattbike i tvättstugan finns inget annat än fullt fokus framåt. Två simpass, två löppass, två pass på wattbiken och två styrkepass skrapade jag ihop förra veckan. Låter kanske mycket men det är korta och inte särskilt tuffa pass som gäller såhär i ett uppstartsläge. Så trots en faktiskt helt usel form så känner jag mig riktigt taggad för en tuff träningshöst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s