susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_3037 Det är magiskt vackert på Visingsö just nu. Hösten är givetvis vacker överallt men inget snack om att det där med att uppleva alla årstider blir betydligt starkare när man bor mitt i naturen. Jag upplevde inte alls de olika årstiderna så starkt när vi bodde i en lägenhet inne i stan. I helgen ska jag se till att skrapa ihop ett lite längre pass på stigarna runt öa men fram till lördag så är det tvättstugenträning eller pannlampelöpning i svinottan som gäller. Simma ska jag såklart också göra även om de fortfarande sitter så himla långt inne att dra iväg till Rosenlundbadet själv. Känner aldrig någonsin att jag uträttar någon kvalitativ träning när jag sprattlar omkring i bassängen ensam. Kanske är den här säsongen då det vänder. Det är i alla fall den inställning jag tänker ha så får vi se hur långt det räcker.

IMG_2920

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s