susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Craft vårkollektionIdag stod ett efterlängtat besök i Borås på agendan och möte med fantastiska Malin som är marknadskoordinator på Craft. Jag har haft Craft som samarbetspartner i flera år nu och Crafts träningskläder är det enda jag tränar i. Under alla dessa år har jag varit supernöjd med allt ifrån comfort till design men tycker ärligt talat att de verkligen växlat upp vad det gäller design de senaste åren. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men kläderna är coolare, roligare och som vanligt med utmärkt kvalitet.

VårkollektionenIdag fick jag en liten sneak peek på vårens kollektion. Och vad jag tycker om den rosa uppsättningen kan ni ju bara gissa. I övrigt så brände jag av ett stenhårt pass på Wattbiken när jag kom hem. Jag insåg innan att det skulle bli en smärtsam historia att jobba sig igenom den timmen med ganska tuffa fem-minuters intervaller. Som jag sagt tidigare. Blä för formen just nu. Men jag tuggar på med hopp om en bättre känsla efter några intensiva träningsveckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s