susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_6748Den absolut största utmaningen i min träning just nu är att se till att simma två dagar i veckan. Två dagar i veckan är givetivs ingen omöjlighet att få till även om det blir lite mer omständigt när man bor på en ö. Men det är inte att jag är öbo som beränsar mig egentligen utan att jag har en svår mental hang-up när det gäller simningen. Att sticka ut och springa eller nöta nittio minuter på wattbiken i tvättstugan kräver inte i närheten av så mycket mental kraft som det gör att gå till simhallen ensam. SimpassSå jag gör allt jag kan för att hitta någon att gå dit med. För har jag bara någon att styra upp ett pass med så är känslan helt annan. Idag hade jag med mig min supekompis Victoria som tränar för fullt inför sin första Ironman. Hon är som en outömlig källa till inspiration med ett fokus och disciplin som verkligen smittar. Så idag slet vi i bassägen tillsammans och fick, förutom att vi fick flytta runt lite bland banorna pga av miljoner skolelver, till ett riktigt bra pass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s