susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_3945Bild på Lars från Playitas

Idag stod en liten söndagsutflykt till Anderstorp på agendan för att träffa mina vänner supersimmarna Annelie och Lars. Vi träffades en gång för flera år sedan i kön på Landvetter då vi alla tre var på väg till Playitas och har varit vänner sen dess. Båda två är simmare i grunden och idag fick jag det stora nöjet att vara med när de höll crawlkurs i Anderstorp. Som ni vet så tar jag varje chans jag får till lite sparring i bassängen och idag blev det givetvis mer än så.

IMG_8691Glid mer på varje armtag Suss, jobba med bensparken, hur har du det egentligen med bålstyrkan och rörligheten? Ja jösses, ska jag någonsin få ordning på den där simningen? Lars som coachde mig idag är i alla fall en mästare på guida mig rätt och ge mig bra feedback på det jag behöver jobba med.  Så jag nöter vidare. Finns givetvis inga planer på att ge upp utan jag taggar för nästa pass och nästa och nästa. En dag kanske även jag hittar den där känslan alla pratar om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s