susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_0597Jag har bestämt mig för att 2016 ska bli ett år som jag tävlar lite mer. Jag brukar ju annars har ETT årsmål som får mitt fulla fokus men nästa år kommer jag tänka lite annorlunda. Givetvis kommer jag ha en tävling som är min A tävling men utöver det tänker jag springa några lopp, köra swimrun och det som jag kanske ser fram emot allra mest, cykla Halvvättern med en hel hög härliga träningkompisar. Vi är en skön blandning cyklister där flera är från ön, några från Stockholm och resten från Jönkan. Jag tror vi tillslut blev 19 stycken som tillsammans kommer att utgöra Team Warriors on Wheels under Halvvättern 2016. Jag känner redan nu hur mycket jag ser fram emot många, långa, slitsamma och garanterat superroliga träningpass med det här gänget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s