susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

En favvoVilken omtumlande dag det varit för mig idag. På ett bra sätt. På ett väldigt bra sätt. Ett sätt som faktiskt skulle kunna förändra stora delar av min tillvaro. Jag har fått ett jobberbjudande. Ett jobb som handlar om träning och triahlon men också PR och marknadsföring och andra uppgifter som känns som handen i handsken för mig. Men det kommer också kräva att jag drar ner på mycket av det jag gör nu och det där med att dra igång nya projekt kommer jag behöva lägga på is ett tag. Jag ska fundera ett par dagar så får vi se vart det landar.

IMG_1754

Men humöret var i alla fall på topp när åkte till simhallen för att möta upp Lars och Annelie och ett gäng andra snabba simmare. Efter insim och en hel del nötande med min teknik hakade jag på deras serier med vad för mig blev längd efter längd nära maxpuls. Sist till kanten kom jag varje gång men inte så långt efter att jag inte var startklar igen på utsatt tid. Superroligt pass och underbart att få simma med andra. Det är min nya strategi för det här året. Våga simma med de snabba och utmana mig själv mer än vad jag brukar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s