susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

TorgebyHan tycker det är viktigt att vara hungrig ibland för att verkligen uppskatta känslan av att vara mätt. Han tycker vi behöver frysa ibland för att uppskatta värme och uppleva mörker för att njuta av ljuset. Han uppmanar oss att bara vara. Här och nu utan att ständigt vara på väg. Detta och MYCKET annat fick jag med mig från kvällens föreläsning med Marcus Torgeby. Vilken kille, vilken resa och vilken oerhört inspirernade historia. En egentligen helt vanlig kille som gjort något så ovanligt som att bo i skogen i fyra år för att finna sig själva. Hela storyn finns i hans bok Löparens Hjärta. Den kommer jag definitvt att läsa.

En reaktion på ”Markus Torgeby

  1. Sofie Grane skriver:

    Han var o föreläste på min skola igår med! GRYM!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s