susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_8706Visste ni att 4,3 miljoner svenskar loggar in på Facebook varje dag? 3,8 miljner loggar in från sina telefoner och i snitt loggar vi in 14 gånger per dag. Detta och otroligt mycket mer lärda jag mig idag när Jönköpings kommun bjöd in till en inspirerande förmiddag under temat ”Så ökar du ditt företags lönsamhet på nätet”. Otroligt intressant och jag insåg efter idag att det finns enorma möjligheter att använda Facebook i ett marknadsföringssyfte som jag inte ens varit i närheten av.

Paddlar

Sen blev det fredagfys med Marcus i simhallen. Det känns så himla bra att vara igång med simningen igen. Den här veckan kommer det till och med bli tre pass vilket jag inte vet om jag någonsin lyckats med tidigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s