susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Isac PersgårdenVilken helg! Jag har känt mig så rik. Rik på kärlek, värme, omtanke upplevelse, inspiration och möten med helt fantastiska människor. Hela den här helgen har jag spenderat på ön med ett innehåll som verkligen har satt gudlkant på tillvaron. Lugnet av att vara på hemmaplan en hel helg, glädjen i att ha vänner på besök, upplevelsen och utmaningen i att skapa ännu ett riktigt lyckat inspirationsevent med Cissi. Motivation och träningsglädje har som vanligt varit den röda tråden och jag vågar lova att större delen av det här gänget åkte härifrån mer motiverade än när de kom. Här följer en magisk bildkavlakad från helgen med bilder tagna av Isac på Photowe.

Isac HöstövningarIsac knäböj Isac löpningIsac-gult träd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s