susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Ny vecka på brygga

Ny vecka har rullat igång. Nya möten, nya föreläsaruppdrag, träningspass och de vanliga vardagsbestyren. Som vanligt satt jag en stund vid köksbordet igår och styrde upp min agenda. Går in på fjärde veckan med mer strukturerad träning och de passen bokas in som vilket möte som helst. Simma, cykla, springa och gärna lite styrka utöver det. Att få till träningen när man gillar en sport som innehåller tre grenar är inte alltid lätt men vill man så kan man och i de allra flesta fall får jag till det som jag vill. Börja gilla!

Idag var tex en sådan dag då schemat var extra tight och träningen fick anpassas därefter. Ett styrkepass mellan två möten var vad det blev. Ett av mina möten handlade om arrangemanget på bilden ovan.

Ett event som:
• Engagerar kvinnor och kvinnoorganisationer i Jönköpingsregionen
• Lyfter fram kvinnliga förebilder
• Lyfter fram kunskaper om kvinnors situation i samhället
• Stimulerar viljan att kliva fram och ta plats

Under den kvällen ska jag för andra gången i mitt liv få den stora äran att vara konferencier.

Så precis som vanligt är det tvära kast mellan olika uppdrag och kanske är det just det jag älskar mest med mitt jobb. Ingen dag är den andra lik och det är fullständigt omöjligt att bli uttråkad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s