susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

HöstdagBild: Photowe.se

Det finns en sak som jag tycker är oerhört svårt när det gäller min träning. Jag tycker det är svårt att avgöra om sirapssega ben beror på att kroppen kanske behöver en extra vilodag eller om det bara är skallen som spelar mig ett spratt. Jag har kört på bra de senaste veckorna efter månader av mellanmjölksträning. I går körde jag ett tuffare simpass än jag gjort på länge och matade mängder med längder för öva upp min benspark och kanske var det just det som satt i kroppen idag. Gula lövJag var SÅ seg i benen i morse att jag allvarligt funderade över att ställa in dagens träning. Men är man upp och stimmar vid sex-snåret med fullt fokus på uppgiften så är det svårt att ställa om. Så dagens löppass avverkades trots allt med bedrövliga ben. Jag fick slita för varje steg. Kanske borde jag vilat  idag. Eller så gjorde jag helt rätt som körde på enligt plan. Himla svår balansgång det där men i morgon tänker jag i alla fall ta en välförtjänt vilodag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s