susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

halloweengröt-2Bild: Lisa&Erik

Föreläsningar, event och andra arrangemang med olika samarbetspartners innebär ofta många och långa möten. Det är mycket på gång i mitt liv just nu och därför har hela den här hösten handlat mycket om just det. Idag handlade det triathlon på förmiddagen och om film, foto och framtida inspirationsevent med mina nya samarbetspartners Lisa & Erik på eftermiddagen. Tillsammans med Lisa kommer jag ta upp ett arrangemang som jag gjorde mycket förr med min vän Maria. Ett event som bygger på att inspirera till en sundare kost och bättre hälsa både i teori och praktik. Lisa kommer att kocka medan står för den teoretiska delen. Så idag passar jag på att dela med mig av en annorlunda men oerhört god gröt som Lisa är grundaren till. Fler recept och mycket annat matnyttigt hittar ni på Lisa & Eriks oerhört inpsierande hälsoblogg.

En reaktion på ”Lisa&Erik

  1. Clara Edvinsson skriver:

    Älskar deras café och kul att Persgården är med på ett hörn!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s