susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_8773Finns absolut inget i hela världen som får mig att känna mig så avstressad, så närvarande, så lugn, trygg och tacksam som när jag hänger med det här gänget långt borta från alla måsten. För när vi hänger så finns det verkligen inga måsten alls. Allt är så himla enkelt och jag älskar att jag och min syster är precis likadana på den punkten. Det spelar liksom ingen roll om vi äter middag mitt i ett enda stort kaos eller om barnens ljudvolym gör det omöjligt för oss att prata när de kiknar av skratt. Vi har haft en fantastisk helg tillsammans i pappas lilla stugan på Skogen 1.

IMG_8759

Som tack för lånet så fick pappa en liten present av oss. Varje barnbarn fick en egen bokstav att designa helt efter egen fantasi och förmåga. En tre-åring, en fem-åring, en sju-åring, två åtta-åringar och en tolv-åring. Min kära pappa blev rörd till tårar över vår fina skapelse. Så det har varit en fin helg där jag tror vi alla åkte hem med laddade batterier. Jag och barnen tog en sväng till Anderstorp för att simma för Lars och Annelie innan vi åkte mot öa. Tjejerna fick vara med på crawlkurs för nybörjare och jag fick för första gången öva på voltvändningar. Förra veckan fokus benspark, denna vecka voltvändningar. Jag har att göra i simhallen i veckan kan man säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s