susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_8776Idag har jag träffat de här två fantastiska människorna för några timmars Tomtetågsplanering. Vi börjar få rutin på det här nu men ändå strävar vi hela tiden mot att förbättra vårt upplägg och bli de små detaljernas mästare. Att ge folk mer än de förväntar sig och göra det för att man tycker om det brukar i de allra flesta fall bli riktigt bra. Så nu siktar vi mot just precis det. Att arrangerar ett världklass Tomtetåg med ett arrangemang lång över vad folk har förväntats sig. Är du sugen på att vara med och uppleva hela eller delar av den här fantastiska dagen hittar du allt du behöver veta och anmälan här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s