susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

image

Det kom väl egentligen inte som en chock. Min dator har länge talat om för mig att något fel men ändå blev jag alldeles bedrövad igår när jag försökte få igång den utan framgång. Som tur är har jag back up på allt men hade verkligen behövt den nu när jag är i Stockholm för några viktiga jobbuppdrag. Men fram tills datorfrågan är löst får jag försöka hantera alla onlineuppdrag via telefonen. Gissar att bilden från dagens möte på tidningen Hälsa blir miniliten. Det blir däremot inte nästa event som jag kommer arrangera med dem. Mer om det när jag har en fungerande dator igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s