susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

image

Jag vet inte hur många gånger jag tryckt på startknappen på datorn nu. Varje gång med hopp om att den ska få liv igen. Det har nämligen hänt förr. I januari i år när jag var på Playitas dog den också men efter tre dagar och otal antal försök att få igång den så startade den plötsligt. Men förutom misären med min Mac så har dagen varit toppen. På varma rekommendationer av många andra hade jag nämligen bestäm mig för att göra en löpanalys enligt Motionmetrix hos Fredrik Zillen. Otroligt intressant och oerhört givande för mig som sliter hårt för att få till min löpteknik.

image

Efter det pressade jag in ett simpass med Fredrik också innan det var dags för eftermiddagen jobbuppdrag. Så himla härligt att även löpningen som varit lite trög på sista tiden äntligen har fått en riktig inspirationsboost. I morgon är det jag som tar med mig all feedback jag fick av Fredrik och nöter vidare mot en bättre löpform.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s