susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

The power of nature

Löpteknik och löpstyrka inledde den här fina fredagen. Att min löpteknik inte är något vidare är ju inget nytt för mig men att veta EXAKT hur jag ska jobba med kroppen för att hitta rätt känsla är oerhört inspirerande. Efter det var jag redo för denna fredag med ännu en fullmatad agenda. Så raka vägen från frukostbordet till mötet med Mighty Sports produktutvecklare Robert Westman. Mighty sports produkter har jag använt under båda träning och tävlingar under några år men nu är planen att vi växlar upp vårt samarbeta på flera olika plan.

produktgruppMightysport

Mighty Sport eller The Power of nature som de också kallar sin produktserie är utvecklad av Peter Wilhelmsson, naturmedicinare och supermotionär, tillsammans med ett team framgångsrika atleter i olika åldrar inom främst längdskidåkning, löpning, triathlon, rodd och orientering. De fokuserar på hälsa, näring, medvetenhet och uthållighet och har ett utbud med produkter som rimmar helt med mina egna önskemål och värderingar gällande kostförstärkning. Så från och med nu är det deras sortiment som kommer att finnas för den som är intresserad på alla mina arrangemang framöver.

2 reaktioner på ”The Power of Nature

  1. Mia skriver:

    Måste bara fråga…. vad är en ”supermotionär” ;-)?

    Gilla

  2. Susanne Dalsätt skriver:

    Haha jag ska fråga Peter nästa gång jag träffar honom😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s