susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

image

Härligt att få hänga en hel dag på hemmplan. Finns absolut ingen bättre avkoppling än att bara vara med barnen utan några som helst måsten eller tider att passa. Komma ikapp med det svårt eftersatta huset hann jag med när tjejerna var på kalas och ett brutalt wattbikepass i tvättstugan avverkades innan någon av familjemedelmmarna hade vaknat till liv. Världens bästa wattbike. Ett oerhört bra verkytg för mig att kunna utvärdera mina prestationer in i minsta detalj och helt omöjligt att överskatta sin insats.

Wattbike

Precis ALLT registreras. Watt, varv per minut, puls och rundtramp. Passet idag var 70 minuter långt och bestod till stor del av ett block med 5-minuters intervaller. Jag var mer död än levande när jag hade jobbat mig igenom hela passet. I morgon blir det 90 löpning på förmiddagen och sen åker jag och tjejerna till Anderstorp för att simma med Annelie och Lars. Det rullar på bra med träningen nu och jag har i dagsläget lagt sex veckor av högkvalitativ träning bakom mig efter en tid med kanske lite för luststyrd träning för att verkligen utvecklas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s