susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_8691

Det är verkligen något med mig och simhallar. Något ångestframkallande. Det tar emot så in i bänken varenda gång jag ska gå dit själv. Har jag sällskap är det något helt annat. Kanske att jag får lite ångest innan ändå men så fort vi är i bassängen och dragit igång passet så släpper allt och jag tycker tom att det är ganska kul. Nu nu har jag gett mig DEN på att få till min bedrövliga teknik och går verkligen in för uppgiften. I går var jag och tjejerna och simmade i Anderstorp hos Annelie och Lars och idag tog jag mig i kragen och gick och simmade på egen hand. Tog många djupa andetag på vägen dit men lämnade givetvis simhallen med en helt annan känsla. Så skam den som ger sig, face your fears och allt vad det nu heter. Till sommaren ska min simkurva peka uppåt. Det har jag bestämt mig för!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s