susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_0520

Tänk om vi kunde få uppleva en så här vacker vinterdag under Tomtetåget någon gång igen. Jag kan bara dra mig till minnes att vi haft ett vintervitt tåg en gång till utöver den gången ni ser på bilden som är från 2010. Men vi går givetvis all in ändå och för varje år blir Tomtetemat allt mer påtagligt. Det fanns en tid då vi bara körde Tomteluvor men det har hänt mycket sedan dess. Jag glömmer aldrig när David, vår mest trogna ”tågare” dök upp utklädd till ett PAKET! 43 kilometer instängd i en låda!? Till min ena dotters stora lycka fick hon ”ärva” paketet som fortfarande finns kvar i vårt förråd.

PaketMelina

Så kanske kan det vara så att paketet gör comeback i årets tåg. Mina nu åtta år gamla barn har väntat länge på att få vara en del av tåget och till deras stora lycka ska de få möjlighet att springa med en liten bit i år. Och inte bara de såklart. Marie kommer ha med sig sina fyra trollungar och om det är någon av er som är sugen på att låta er barn uppleva den underbara Tomtetågsstämningen så är de givetvis välkomna. 25 dagar kvar nu sen smäller det. Som jag längtar! Är du sugen på att hänga med? All info och anmälan hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s