susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

image

I somras hade jag för första gången i mitt liv problem med ryggen. Då och då i lite olika situationer så högg det bara till som en ryggskottsliknande känsla. Kring midsommar var det som sämst. På själva midsommardagen högg det till ordentligt och jag gick omkring som en krokig gammal tant i flera dagar. Jag minns att jag tänkte att det var konstigt att jag hade ont i ryggen. Jag menar jag som är ”träningsmänniska” och allt. Jodå, träningsmänniska är jag allt men någon gång i början av sommaren innan högsäsongen drog i gång på Persgården så tappade jag just precis det som i min tträning kanske är den viktigaste träningsformen för att jag ska hålla mig hel. Nämligen styrkträningen.

Isac Persgården

Jag lovade mig själv att efter att vi stängt vår verksamhet på gården för säsongen så skulle jag hitta tillbaka till de rutinerna igen och nu efter bara några månader är ALLT vad ond rygg heter pust väck. Styrketräning är inte den träningsform som ligger mig varmast om hjärat  Men om jag vill kunna göra det jag älskar, simma, cykla, springa så behövs en stark och hållbar kropp och den bygger jag tyvärr inte i löpspåret. Så nu planerar jag in passen på gymmet lika noggrant som jag planerar i alla andra träningpass. No more ryggont tack och det är bara jag som kan hålla den borta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s