susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Matinspiration

Jag är väldigt intresserad av kost. Alltså näringslära. Många jag möter drar därmed direkt slutsatsen att jag också är intresserad av matlagning. Men nej, jag älskar att äta med att laga mat roar mig inte det minsta. Därför är det så himla kul att få arrangera event med någon som brinner för just den biten. Den förmånen fick jag i går när jag och mästerkocken Jane styrde upp en ”Kockteater” på Ica i Markaryd.

Rödkål

Temat på menyn var ”julmat” och vår tanke var att presentera lite olika rätter till julbordet med en touch av hälsa. Jane är verkligen en mästare i köket och både rödkålssalladen, saffransquinoan och vårt alternativa julgodis föll våra åhörare i smaken.

Recept

Det var längesedan jag höll en matinspiration. Det har nog inte hänt sen jag och Maria körde detta koncept på Hudoteket där jag hade min kostrådgivning i många år. Men igår fick jag mersmak och tänker definitivt ta upp den här tråden igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s