susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

inomhuspoolen

Wow, vilket ställe! Jag vet inte riktigt vad jag hade väntat mig när jag tidigt i morse rullade från Gränna mot Kosta Boda Art Hotell där jag skulle föreläsa under ett event med Craft idag. Jag borde givetivs listat ut heter ett ställe Kosta Boda Art hotell så är inredningen något extra men att det här med glas i inredningen skulle bli så häpnadsväckande vacker hade jag inte räknat med. Jag hade ingen riktigt kamera med mig och tid till att fotografera fanns inte heller så varenda bild är lånad från hotellets hemsida.

Kosta_altprev_Glasbaren_600

Något som också var långt över förväntan var maten. Så med över en månad kvar till jul så har jag idag ätit mitt första julbord. Ett julbord där man verkligen valt att satsa extra mycket på det som enligt mig är mat med hög kvalitet. Lax i alla dess former, räkor, sill, rödkål, rödbetor, brysselkål, ägghalvor, goda ostar och mycket och mycket mer.

Spabild

Detta dignande julbord inledde Craft-trainingcamp där jag hade förmånen att föreläsa idag. Gänget jag föreläste för hade ett gediget program framöver sig och skulle stanna i Kost Boda tills i morgon. Hade jag inte haft andra uppdrag i morgon hade den möjligheten funnit även för mig. Nu fungerade det inte den här gången men en sak är klar. Ett besök på det här högklassiga hotellet ligger inte allt för långt borta.

En reaktion på ”Kosta Boda art hotel

  1. Kristofer Högsborn skriver:

    Ett stort tack till dig Susanne för en fantastiskt bra föreläsning! Den gav inte bara mig utan hela gruppen väldigt mycket inspiration och ett bevis på att ”ingenting är omöjligt”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s