susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Börja GillaNågra hektiska dagar har hunnit passera med ett oerhört varierat innehåll. Måndagförmiddag bestod av ett enda långt mötesmaraton där ett av mötena handlade om ett event där jag ska vara konferencier för andra gången i mitt liv. Att föreläsa ligger ganska nära rollen som konferencier så att det kommer vara närmare 700 åhörare skrämmer mig inte särskilt mycket. Ni ska veta det att ibland är det svårare att prata inför en liten grupp med kanske 10 personer än vad det är att göra detsamma inför 1000.

Nyckelpiga

Världens finaste nyckelpiga under årets Sommartåg

Innan kvällens på Friskis löpskola hann jag med en mysig fika med fantastiska Victoria som just nu ligger i hårdträning inför sin första Ironman. Till helgen har Vickan och jag styrt upp en hejdundrande träningshelg som givetvis innefattar allt man behöver träna på inför en IM. Simma, cykla springa. Gissar att vi kommer att samla på oss en hel del träningtimmar till helgen.

Plusgymnasiet

Idag har jag varit på Ön hela dagen och tagit emot ett härligt gäng från Pulsåret i Jönköping. Vi inledde vår förmiddag med frukost a´la Persgården, följde upp med kostföreläsning och rundade av med en löpinspirationspass bland löven i bokskogen som avslutning. Supergoa killar som verkligen gick inför uppgiften och visade sann kämpaglöd när vi svettades i skogarna.

Träning plusgymnasiet

Deras energi smittade av sig på mig så när jag vi var klara för dagen var det min tur att tagga till för lite tvättstugeträning. Körde ett riktigt bra pass på wattbiken följt av 20 min ”bikeofflöpning”. Jag kämpar på med min egen löpteknik nu och tycker att det känns bättre och bättre. Men vi får väl se vad Zillen säger när vi ses nästa vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s