susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Background3Målet är satt, planen är klar och känslan i magen finns där. ÄNTLIGEN en ordentlig utmaning. Glöden i ögonen är tillbaka och det suger i magen när jag tänker på vad jag har framför mig. Årets utmaning blir Rockman Ragnarok 2016 tillsammans med världens bästa Malin. Rockman är en extremt utmanande Swimrun tävling som sträcker sig över en bana som innefattar 6000 meter simning, 35 kilometer löpning och 2500 höjdmeter. Mot nya målNi som känner mig vet redan att simning inte är min starka sida och att mina ben är bedrövliga när det kommer till berg. Men ni vet också att mitt eget mantra är att ALLT är möjligt om man vill det tillräckligt mycket. Så nu växlar jag upp, hittar tillbaka till ett fullständigt fokus och en kompromisslös målmedvetenhet. Jag är mer redo än på mycket, mycket länge!

 

4 reaktioner på ”Mot nya mål

 1. annamjansson skriver:

  Så himla frän utmaning! Det ska bli häftigt och inspirerande att följa er längs vägen ❤

  Gilla

 2. Lisa L skriver:

  Wow! Ett mål som känns I magen! Kör hart, vi hejar på dig!

  Gilla

 3. Clara Edvinsson skriver:

  Åh jag vill också testa på det någon gång! Vad otroligt roligt, Sofie är en stor inspirationskälla för mig och även du. Heja dig!

  Gilla

 4. Emma skriver:

  Wow! Häftigt! Vilken utmaning!! Det kommer du greja lätt!! 😃💪🏼

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s