susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Calles bildBild: Calle

Vilken fantastisk respons jag fick igår efter att ha berättat om min kommande utmaning. Jag blir glad ända in i hjärtat när människor visar omtanke och engagemang. Sådant betyder mycket för mig och jag försöker själv vara en person som ger lite mer än folk förväntar sig och göra det för att jag tycker om det.

Rockman 1

Bild från ROCKMAN 2015 lånad av superinspiratören Lantto

Så i samband med att jag växlar upp min träning mot mitt mål är planen att även växla upp här inne kring frågor som jag så ofta får från människor i min omgivning. Hur hinner du med att träna så mycket som det krävs när man sätter höga mål? Hur får du ihop livet som två-barnsmamma och hårt arbetande egenföretagare? Hur håller du dig frisk, skadefri och vad har du för tankar kring kost? Hur hittar du motivation när träningen känns trög? Äntligen känns det högaktuellt att grotta ner sig i just de här frågorna.

Rockman 2

Bild: Lantto

Den sista frågan kan jag redan idag ge ett utav mina tips kring. Hitta just DINA inspiratörer! Vem och vad inspirerar dig? Kanske är det att testa ett nytt träningspass, att gå på en inspirerande föreläsning, att följa någon annan i sociala medier som kanske kämpar mot samma mål som dig. När jag behöver tanka motivation så ser jag till att omge mig med människor som ger mig energi och därmed höjer min egen motivation. Jag kör många, långa pass i tvättstugan så jag ser det som en nödvändighet att emellanåt smittas med inspiration från andra.

Vickan och HjortenTvå fina vänner till mig och båda sanna inspiratörer!

Därför ser jag otroligt mycket fram emot Warriors Weekend. I helgen är vi en hel hög träningskompisar som ska träffas här i Jönkan och göra det vi alla älskar. Simma, cykla och springa i goda vänners lag. Vi drar igång med första passet redan ikväll och sen matar vi på med olika träningsaktiviteter hela helgen igenom. Mest ser jag nog fram emot spinninpasset med min superkompis Victoria på Friskis & Svettis. Hon är sannerligen en sådan person som alltid ger mer än man förväntar sig och gör det för att hon tycker om det. Så nu är väskan packad, energidepåerna välfyllda och jag känner mig toktaggad för en grymt bra träningshelg.

En reaktion på ”Växla upp

  1. annamjansson skriver:

    Du är en av mina inspiratörer! Med all din energi som du så gärna delar med dig av. Tack!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s