susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

SimningTrött och tömd men ändå fulltankad. Precis så skulle jag vilja beskriva hur jag känner mig just nu. Helgen med extra allt är till ända och vårt upplägg blev precis så bra som vi hade hoppats på. Först ut var passet med Vickans pt på Friskis i fredags. Efter en rejäl uppvärmning hade PT Johan styrt upp ett oerhört tufft pass med fokus på funktionell styrketräning. I 20 min jobbade vi på med med övning efter övning och jag kan ärligt säga att det var knappt att jag höll ihop det på slutet. Rasade ner som en hög några gånger när Vickan manade på mig när vi körde skottkärran.

Slutkörda

Lördagen inleddes med 90 minuter simning. Annelie och Lars åkte ända från Anderstorp för att vara med och medan Alex coachade ett gäng fick jag förmånen att simma med dem. Lars peppade mig som vanligt och vi fokuserade på det där med fartändringar. Precis som i löpningen så har jag lätt att fastna i mellanmjölksland. Jag kämpade och slet med mina armar som kändes som spagetti efter styrkepasset dagen innan men känslan efter passet är i alla fall att jag känner att min utveckling går framåt.

Spinning

En rejäl lunch satt fint efter det och sen var det dags för passet som jag sett fram emot allra mest. I en fullsatt sal under ledning av min superkompis Victoria matade på för allt vi var värda under det 90 minuter långa spinninpasset. Vilken urladdning! Men som triathlet vet man ju vad som gäller. Du har inte cyklat klart förrän bikeoff-löpningen är avklarad. Så av med cykelskorna, på med löpardojorna och sen bar det av ut i den kyliga Jönköpingsnatten.

LöpningPå förhållandevis lätta fötter avverkade vi närmare 9 km och jag kan inte annat än att tacka Fredrik Zillen för att min löpning känns så oerhört mycket bättre. Det var tom så att Alex reagerade och då vet man att en förändring har skett. Problemet är bara att när jag börjar bli trött så faller jag igenom till min sittande sniglespringarlöpning igen. Så det gäller att inte ge upp nu utan nöta vidare tills det fungerar även under längre distanser.

Fin kvällOch nu är det inte långt kvar till det är dags för en riktigt lång distans. Mindre än två veckor kvar till Tomtetåget och ännu ett ordentligt träningsäventyr. Älskar att jag verkligen är på gång nu. Det var segt som sirap med det mesta i min träning under några månader. Och att det är så ibland är förmodligen fullt normalt. Men jag är glad att jag alltid inser att det där med motivation inte kommer och knackar på dörren. Ibland behöver man gå på jakt efter den och när man väl är igång så går resten av bara farten. Så du som inte har något för dig den 5:e December. VARMT välkommen till Jönkan så vågar jag lova en ordentligt inspirationsboost. All info hittar du här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s