susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_0665Vinden ven utanför fönstret när jag gick och lade mig igår och om det är något som jag vid det här laget vet påverkar tillströmningen av besökare på vår gård så är det just det. När vågorna går höga på Vättern avstår många från fastlandet att åka färja. Så det var med lite oro i kroppen vi slog upp portarna till Persgårdens traditionsenliga julmarknad i morse.

IMG_0663 Och kanske var det så att vi hade något färre besökare från fastlandet men våra kära Ö-bor kan man lita på i alla lägen. Trots blåsigt väder var det fullt pådrag uppe i vårt fina galleri som idag var marknadsplats istället för konstahall.

IMG_0673Som vanligt hade alla utställare lagt ner sin själ i att dekorera sina bord med allt ifrån konstverk till ätbara ting, hudvård, doftljus och underbara juldekorationer. Så jag säger tack till alla utställare för att ni överträffar mina förväntningar varje år och tack till alla besökare som trotsade vädergudarna och bidrog till ännu en lyckad julmarknad på Persgården.

IMG_0697

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s