susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Visingsö warriors1Året var 2010. Vi hade precis flyttat till Visingsö och löpning var ett stort och viktigt inslag i mitt liv. Framförallt att springa långt och gärna tillsammans med andra. Så någon gång i början av Juni 2010 fick jag med mig ett härligt litet gäng på sex personer, alla hade samma passion som mig och ville hänga med på ett löpäventyr ända ut till Öa.

Visingsö warriors 2

Vi kallade oss Visingsö Warriors och utan vara sig följebil, planerade fikastopp eller bokad färja gav vi oss av från Jönköping central en ljummen sommardag i början av Juni. Jag minns att vi stannade till på Ica i Kaxholmen för att handla energi och jag minns också att vi fick några svalkande regnskurar på oss under färden. Men det jag minns allra mest var enkelheten och glädjen i allt vi gjorde. Vi sprang, småsnackade längs vägen, fikade och fick slutligen pusta ut lite på färjan mot vackra Visingsö.

paulaVäl ute på Öa drog vi hem till mig, duschade, köpte korv och tog oss sen ner till Tunnersta brygga för att fira våra framgångar. Vi grillade, drack champagne och umgicks i goda vänners lag till långt in på småtimmarna. En helt fantastisk helg som jag redan dagen efter visste att jag ville uppleva igen.

Visingsö warriors3På den vägen är det. Visingsö Warriors blev först en vintervariant som fick heta Tomtetåget som sen blev Sommartåget och nu på lördag är det dags att för 12:e gången lämna Jönköping central med en hel hög likasinnade löparvänner. Jag älskar det här äventyret. Jag tänker ibland att jag borde tänka om och tänka nytt men sen går det bara inte. Inget tåg är det andra likt och hittlls har den där euforiska känslan som infinner sig när tåget är avklarat aldrig uteblivit.

Visingsö warriros 4Så nu kör vi igen på lördag. Ännu en gång är det dags att under en hel dag få hänga med en hel hög fantastiska människor. Vilken lycka. Jag längtar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s