susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

imageEller Foam roller som det också kallas. Helt enkelt en urholkad skumgummirulle som har ett avancerat mönster av 3-dimensionella zoner och används för att massera kroppen med olika nivåer av intensitet. Jag införskaffade en på Concept för ett tag sedan och använder den mestadels till två saker. Dels att rulla mina superstela ben och att rulla ryggen när jag känner mig stel och spänd. Jag gillar verkligen min rosa rulle och tycker att den effektivt hjälper till att släppa på spänningar och mjuka upp stela muskler. Har du en rulle ståendes hemma som du inte riktigt vet hur du ska använda så tycker jag du ska spana in videon lite längre ner på den här sidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s