susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Sommartåget 2015Joråsåatt nu ska vi se när jag sprang långt senast? Hm, minns inte riktigt kan det ha varit i somras när Sommartåget gick av stapeln? Där har ni statusen inför lördagens löpäventyr. Men det härliga med att ändå alltid hålla träningen igång gör att kroppen aldrig riktigt kommer av sig. Istället klarar den ofta att leverera långt över vad man tror att den ska göra även om förberedelserna inte varit optimala.

Jag och MarieSen 2010 har jag alltså sprungit minst 43 km två gånger om året. Vissa år har jag sprungit maratonsträckan flera gånger men det har också hänt att jag lämnat Jönköping central med på tok för få långpass i benen. Hittills har kroppen alltid klarat av att genomföra det jag bett den om och jag räknar iskallt med att den ställer upp på lördag också.

2 reaktioner på ”Knepet är kontinuitet

 1. tjejmarathon skriver:

  Hoppas ni får en riktigt mysig dag! ❤
  Madde

  Gilla

 2. Johanna skriver:

  Det är vad jag också hoppas på, trots lite förkylning…
  Vi ses på lördag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s