susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Maxpuls 1Det är ungefär det som min hjärna har fokuserat mest på idag. Att ladda mentalt för ett maxpulstest kräver ett visst fokus och att fundera över hur våra Tomtetågsdeltagare ska kunna komma till Jönkan i morgon när tågtrafiken är inställd pga av stormbyar kräver ett annat. Men jag har haft en kanondag idag som avslutades med god middag på Hotell Victoria där vi alltid sover dagen innan våra tåg.Maxpuls2Hur det gick på maxpulstet ska jag berätta mer i detalj när jag har landat hemma igen efter den här helgen. För hur mycket smärta det än innebär så är det helt klart värt för att få ännu ett verktyg att ta hjälp av i träningen. Men nu ska jag göra ett försöka att somna även om jag redan att peppen inför morgondagen kommer göra det svårt att koppla av. Tomtetåget 2015. Äntligen är det dags!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s