susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Tomtetåg gataJag säger som Marie. Vart ska en börja? Att förmedla upplevelsen av hela den här helgen med några korta ord ser jag nästan som en omöjlighet. Men om jag på något sätt ska försöka förklara vad hela vårt arrangemang handlar om så skulle jag säga såhär. Det handlar om glädje, det handlar om gemenskap, det handlar om utmaning, upplevelse och lite äventyr. Men det handlar också och värme, omtanke, pepp, fokus och förmågan att lyfta sig själv och andra.

Tomtetåggata bakomNågra springer långt, andra springer kort och en del springer mittemellan. Flera utmanar sig själva, spränger gränser och slår häpnadsväckande distansrekord där glädjen direkt kan delas med andra. Men det är inte bara själva löpningen som gör den här helgen unik utan helheten. TomtegängetUppladdningsmiddagen kvällen innan, peppen före avfärd på Jönköping central och sen det hejdundrande avslutningspartyt på Pub Patron. Jag känner mig lika känslomässigt nockad varje gång jag vinkar av alla underbara deltagare dagen efter ett riktigt lyckat tåg. Den här gången mer än någonsin. Så tack ALLA inblandade som var med och gjorde Tomtetåget  2015 till ett tåg långt utöver det vanliga!Party

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s