susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Sittande grå tröjaPrecis som vanligt så tar det lång tid för mig innan jag kan gå för fullt igen efter att ha utmanat kroppen lite extra. Jag upplever någon slags seghet som gör att träningen kan kännas tung i flera dagar även om jag mentalt är helt med i matchen. 45 kilometer löparglädje från i lördags har helt klart förföljt mig under den här veckan.

IMG_0620Så egentligen gör det kanske inget att jag kommer summera den här veckans träning som lite haltande.  Jag har jobbat häcken av mig med många och långa resdagar och då är det oftast simningen som får stryka på foten. Kliva upp klockan fem och se till att vara klar strax efter sex fungerar utmärkt när man kan trampa i tvättstugan. Att ta sig iväg till simhallen däremot är inte lika smidigt. Men annars har veckan varit bra med mycket jobb men även lite nöje.

IMG_0699Fotograferingen på Model House och löptekniklektion med Fredrik Zillén har definitivt varit veckans två höjdpunkter. Fotograferingen var en present jag fick av Slejman Karadag efter att ha föreläst på ett utav deras Hälsocamps. Så i torsdags strax efter 10.00 klev jag in i Model house vackra lokaler på Vasagatan. Tre timmar senare gick jag därifrån mycket nöjd med allt från mottagandet till make up och den helt fantastiska fotografen Linnea. Här ser ni lite av det resultatet.

2 reaktioner på ”Veckan som försvann

 1. Marie skriver:

  Hej!!!
  Jag är sugen på att köpa en trainer så jag kan cykla inomhus men undrar lite hur du lägger upp de passen?? Känns inte aktuellt att cykla i 3-4 timmar utan snarare 1 timme annars tröttnar jag nog😋

  Gilla

 2. Susanne Dalsätt skriver:

  Jag cyklar aldrig så långa pass den här tiden på året. De sparar jag tills jag plockar ut tempohojen till våren. Så nu cyklar jag ca en timme i tvättstugan med fokus på lite kortare håra intervaller. Följ mig på Funbeat så ser du lite närmare hur ett upplägg kan se ut 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s