susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Spirafilm2Året börjar lida mot sitt slut och jag kan konstatera att en bättre träningshöst än denna har jag inte haft på väldigt länge. Motivationen har varit på topp, utvecklingen har gått framåt och mina mål för 2016 tog form ganska tidigt. Dock ska det bli riktigt skönt att vila lite från triathlonträning nästa vecka när vi åker till Sälen. Fysisk aktivitet kommer det att bli men det blir skidor för hela slanten.

SpirafilmFysisk aktivitet blev det igår också om än i lite annorlunda form. Strax före 21.00 i går kväll möte jag upp Isac som driver Photowe.se och Hannes, två kreativa killar som är proffs på foto och film. Igår fick jag agera objekt framför kameran när de skapade en instagramfilm. Alltså en kort och fartfylld film på 15 sekunder. Jag sprang hit och dit, fram och tillbaka, upp för trappan och ner för trappan. Jag vet inte hur länge vi höll på men roligt var det och det ska bli riktigt spännande att se resultat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s