susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

MyslidirektörTror du på slumpen? Tror du på tur? Tror du att framgång handlar om att råka vara på rätt plats vid rätt tillfälle? Eller tror du att det mesta handlar om hårt jobb med med ett tydligt mål i sikte. Jag tror att det är en kombination av flera saker samtidigt men jag är övertygad om att vill du ta dig någonstans så måste du veta vart du är på väg och det är du som måste göra jobbet.

Jönkan

De här sakerna satt jag och funderade på i närmare en halvtimme på färjan från fastlandet över till ön igår. Jag funderade över mitt eget liv, vilka vändningar det tagit och hur det kommer sig att jag idag faktiskt jobbar med saker som jag för några år sedan aldrig hade kunnat drömma om att jag skulle få möjlighet till.

LOGGA IM 70.3I dagarna har det nämligen blivit klart att jag kommer anta ytterligare en utmaning arbetsmässigt. Jag kommer att jobba som PR&mediaansvarig för IRONMAN 70.3 Jönköping. En titel som känns helt overklig men också oerhört inspirerande och en utmaning jag ser fram emot att ta mig an.

Crawl

Det finns delar i mina arbetsuppgifter som jag vågar säga att jag är expert på. Men det finns också mängder med uppgifter som är helt nya och extremt utmanande för mig. Men jag tar med mig mitt mantra in i det här och säger till mig själv som jag sagt till SÅ många andra. ALLT är möjligt om man vill det tillräckligt mycket. En ny epok i livet är är. I kavaj på kontor med trevliga kollegor att bolla saker med. Jag är redo för ett innehållsrikt 2016!

 

 

4 reaktioner på ”Myslidirektör goes Ironmanarrangör

 1. Johanna skriver:

  Då får vi två kontorsråttor ses och luncha till våren! God jul!

  Gilla

 2. Löparkungen skriver:

  Kul, grattis!
  Men hur ska du nu hinna med att även vara super-Coach?? 😉

  Gilla

 3. Susanne Dalsätt skriver:

  Eftersom jag kommer stå bredvid dig på startlinjen ska jag nog se till att vi får gjort några riktigt bra träningspass tillsammans😜

  Gilla

 4. Susanne Dalsätt skriver:

  Låter som en alldeles utmärkt idé Johanna😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s